WebMail

SSL/TLS támogatás 1024 Bits - WebMail - Carbon Free ServerKorlátlan számú email postafiók szolgáltatást igényelhet nálunk. Levelező kiszolgálásaink keretében POP3, IMAP4, webmail és SMTP szolgáltatást is nyújtunk, mindezt SSL/TLS támogatással, azaz a postafiókszolgáltatást, a levélfogadást és levélküldést is nyújtunk, mely weben vagy levelezőkliens programok segítségével vehetők igénybe. Szolgáltatásunk része  a malware (antivírus) és bekapcsolható a SPAMvédelem is.

Szerverünkön az alábbi webmailes szolgáltatásokat érheti el.

Carbon Free Webmail - ...@2050.cf; ...@sales.youandicc.comCarbon Free Webmail - ...@ha.mk; ...@sloow.cf

Axigen - WebMail ServerA SZERVER az Axigen webmail szoftvert is használja a hardverén, mely minden igényt ki tud elégíteni a kisvállalati rendszertől, a nagyvállalati megoldásokig. Olyan megoldást kapnak ügyfeleink, mely kölcséghatékony, robosztus és üzemeltetési költségei minimálisak.

A belépéshez klikkeljen a képre.

Axigen - WebMail Server 

Szerverünkről továbbá a következő hozzánk kapcsolódó webmailes szolgáltatásokat érheti el. (Jogosultság esetén választhat.)

Carbon Free Webmail - Kiszolgáló --> HordeCarbon Free Webmail - Kiszolgáló --> RoundcubeCarbon Free Webmail - Kiszolgáló --> Squirrelmail